Prekių katalogas

Revell - Radijo bangomis valdomas My first RC Car "PEPPA PIG", 23203

  • Revell - Radijo bangomis valdomas My first RC Car "PEPPA PIG", 23203

    Kodas: RR23203
    Kaina 4999  su PVM


    Pirkdami galite gauti 1249,75 taškus.
    Gamintojas
    Mastelis
    Kiti
    Kategorija
    RC modeliai
  • Revell - Radijo bangomis valdomas My first RC Car "PEPPA PIG", 23203 

    „Revellino My first RC Car“ „PEPPA PIG“ suteikia linksmybių nuo dvejų iki šešerių metų vaikams ir stebina savo įdomiu nuotoliniu būdu valdomo automobilio ir malonaus pliušinio deriniu.

    Dvi jaukios pliušinės Peppos Wutz (apie 11 cm) ir jos tėčio (apie 15 cm) figūrėlės pritvirtintos automobilyje su Velcro lipduku ir jas labai lengva nuimti norint žaisti ir glaustis.
    Pats automobilis yra apie 20 cm ilgio ir vilioja visus vaiko pojūčius. Taip pat korpusas pagamintas iš minkšto kokybiško pliušo.
    Lengvai nuimamas skalbimui 30°C temperatūroje. Medžiaga apsaugo nuo įbrėžimų ir įlenkimų ant baldų, jei netyčia įvyktų „nelaimingas atsitikimas“.
    Minkštos guminės padangos užtikrina, kad nėra erzinančio vairavimo triukšmo ir apsaugo nuo įbrėžimų net ant jautrių grindų.
    Šio vaikiško žaislo nuotolinio valdymo pultas (veikiantis baterijomis, 5 x 1,5 V AA baterijos, neįeina) sukurtas taip, kad jį intuityviai galėtų valdyti net patys mažiausieji vaikai ir lavina priežasties ir pasekmės supratimą. Jo diapazonas yra apie 5 metrus.
    Dėl mažo važiavimo greičio jį gali valdyti net labai maži vaikai.
    Peppa yra ypač smalsi ir žaisminga kiaulytė. Ji gyvena kartu su mama ir tėčiu Vutzu ir jos mažuoju broliuku name ant kalvos. Iš ten Peppa kartu su draugais tyrinėja apylinkes. Dažnai visa šeima važiuoja savo mažu raudonu automobiliu.
    Nuotoliniu būdu valdoma pliušinė transporto priemonė vaikams nuo 2 metų. Automobilis su nuimamomis pliušinėmis Peppa Wutz ir Pappa Wutz figūrėlėmis, pritvirtintomis Velcro. Korpusas pagamintas iš minkšto kokybiško pliušo - nuimamas prausimuisi ir priglausti! Mažiems vaikams patogus nuotolinio valdymo pultas ir mažas greitis – puikiai valdomas net ir labai mažiems vaikams. Su originaliu Peppa Pig garsu vienu mygtuko paspaudimu 

    Reikalingos baterijos 5 x 1.5V AA / nepridėtos

    RC technika
    radijo sistema: MHz
    diapazonas: 5 m

    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +37065898988 arba el.paštu: info@modeliukai.lt.

    Pastebėjote klaidą prekės aprašyme ar nuotraukų galerijoje? Praneškite mums