Prekių katalogas

Revell - Radijo bangomis valdomas X-Treme "CROSS THUNDER" RC, 1/18, 24831

  • Revell - Radijo bangomis valdomas X-Treme "CROSS THUNDER" RC, 1/18, 24831

    Kodas: RR24831
    Kaina 9999  su PVM


    Pirkdami galite gauti 2499,75 taškus.
    Gamintojas
    Kategorija
    RC modeliai
  • Revell - Radijo bangomis valdomas X-Treme "CROSS THUNDER" RC 

    Naujoji Revell Control X-TREME linija reiškia aukščiausią vairavimo patirtį RC. X-TREME Cross Thunder siūlo norimą našumą. Lankstus, tvirtas termoformuotas korpusas, pasižymintis agresyvia išvaizda, slepia plastikinį apsivertimo narvą, kuris puikiai apsaugo naujausią X-TREME važiuoklę nuo apvirtimo. Iki 50 km/h greičiu Cross Thunder šaudo beveik bet kokiu paviršiumi. Galingas elektros variklis varo visų varančiųjų ratų pavarą ir kad jis bekelėje taip pat tinkamai važiuotų į priekį, itin stabilioje važiuoklėje buvo įrengta apsauga nuo smūgių, amortizatoriai, 2 diferencialai, nepriklausoma pakaba ir stambios guminės padangos. Skaitmeniškai proporcingas vairo stiprintuvas leidžia tiksliai valdyti vairavimą. 


    Cross Thunder yra aprūpintas 3 kanalų 2,4 GHz nuotolinio valdymo pulteliu su šia technologija, kad būtų galima vienu metu visiškai nepriklausomai valdyti skirtingas transporto priemones, kad būtų galima važiuoti ir tikromis lenktynėmis. Pridedama 7,4 V ličio jonų baterija užtikrina iki 20 minučių vairavimo laiką ir greitai įkraunama naudojant pridedamą USB įkroviklį.

    RC Truggy 1:18 su didelių gabaritų padangomis ir visų ratų pavara bei proporcingu vairavimu
    Patrauklus termo-formos korpusas su plastikiniu ritininiu narvu Nepriklausoma pakaba
    Priekinis ir galinis diferencialas bei amortizatoriai Itin stabili važiuoklė ir apsauga nuo smūgių
    Didelis greitis iki 50 km/h su galingu elektros varikliu
    Ličio jonų baterija ir USB įkrovimo laidas 

     

    Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +37065898988 arba el.paštu: info@modeliukai.lt.

    Pastebėjote klaidą prekės aprašyme ar nuotraukų galerijoje? Praneškite mums